Christian Louboutin heeft onlangs een mannenwinkel geopend in Parijs. Dit is de allereerste mannenwinkel van de schoenenkoning.

Christian Louboutin heeft een schoenenwinkel voor mannen geopend in Galerie Véro-Dodat in Parijs. Het interieur van de boetiek is ontworpen door de Amerikaan Eric Clough. Hij voorzag het pand van een tinnen plafond, leren vloer, kleden met dierenprints en vliegtuigstoelen. Verder heeft de winkel een ruimte waar klanten een speciaal voor hun gemaakte tatoeage op hun schoenen kunnen laten zetten.

Christian Louboutin mannenschoenen

Schoenenontwerper Christian Louboutin is overigens nog niet zo heel lang actief op de mannenmarkt. In 2008 verscheen de ontwerper op een feest met een paar schoenen die versierd waren met studs. De schoenen werden enorm populair en de Christian Louboutin schoenenlijn voor mannen was geboren.

Als de Christian Louboutin mannenwinkel in Parijs een succes wordt, wil de ontwerper ook een winkel in New York openen. Daarnaast heeft hij ook plannen om tassencollectie voor mannen te lanceren.