Christian Louboutin

Christian Louboutin is een samenwerking aangegaan met de One&Only Resorts. De designer ontwerpt voor de luxe hotelketenen en collectie espadrilles, die uitsluitend in de boetieks van de One&Only resorts te koop zijn.

Voor deze speciale resort collectie gebruikte Louboutin zijn populaire espadrille en ontwierp deze in drie nieuwe varianten. De espadrilles The Cataribbon, The Tiburon en The Isabelle zijn verkrijgbaar in vele kleuren zoals geel, blauw, roze, turquoise, groen, fuchsia, oranje en zwart. Daarnaast varieert het vrolijke schoeisel van hoogte. Zo is de The Cataribbon 12 cm hoog, The Tiburon 7 cm en is The Isabelle een plat model.

De espadrilles zijn vanaf begin juni te koop in de boetieks van One&Only Resorts voor 375 dollar. Enkele bestemmingen waar de tophotels van de keten te vinden zijn, zijn Mauritius, de Bahamas, Mexico, Dubai en de Malediven. Ook gaat een beperkt aantal schoenen van deze collectie verkocht worden in de Louboutin’s eigen boetieks in Londen en New York.

Hoewel dit voor Christian Louboutin de eerste samenwerking is voor een resort collectie, is dit zeker niet zijn laatste. Zo is de designer al bezig met een tweede lijn voor de One&Only Resorts. Deze staat voor november 2008 op de planning.

Louboutin is overigens niet de eerste designer die ontwerpt voor de luxe hotelketen. De One&Only Resorts werkte al eerder samen met grote ontwerpers als Anya Hindmarch, Matthew Williamson, Alice Temperley, Tomas Maier, Emilio Pucci en Missoni.