Modetrends Chunky knits
Brrr, het is herfst en de koude winter komt er helaas weer aan! Maar gelukkig kan ik deze winter de ijzige kou trotseren in stijlvolle en warme chunky knits. Samen met wehkamp.nl maakte ik hiervoor een speciale pagina.

Modetrends Chunky knits 2Het is bijna weer winter en hoewel er veel bijzondere modetrends zijn, vergeten ontwerpers vaak dat kleding draagbaar moet zijn. Want wie wil er nou in de sneeuw lopen in transparante stoffen of met een ontbloot middenrif? Bij de chunky knits modetrend voor deze winter is dat echter helemaal niet het geval. Wat ik zo fijn vind aan deze stijl is dat het heerlijk warm en draagbaar is en ook nog eens heel modieus.

Jurken, vesten, rokken, truien, jassen, werkelijk alles is gebreid dit seizoen in kleuren als bessenrood, stormachtig grijs, kobaltblauw en mijn favoriet verleidelijk roze. Zo ben ik bijvoorbeeld helemaal weg van de gebreide truien en vesten versierd met glanzende stenen of met metallic garen, bont, kant en bloemenprints. Het fijne aan oversized knitwear is dat je er een ongedwongen dagelijkse look of een chique uitstraling mee kunt creëren.

Modeblog en wehkamp.nl

Modetrends Chunky knits 3
Gelukkig hoef ik met dit slechte weer niet meer de deur uit om mijn kledingkast te vullen. Lekker achter mijn computer, met een warm kopje chocomelk, kan ik op wehkamp.nl leuke outfits uitzoeken. Deze worden de volgende dag al thuis bezorgd. Ook kan ik op mijn gemak thuis passen en als ik wil eenvoudig retourneren.

wehkamp.nl is overigens allang niet meer dat ouderwetse postorderbedrijf van vroeger! In de webshop vind je heel veel mooie merken zoals Vanilia, 2Love TONY COHEN, SIS by Spijkers en Spijkers, GUESS, Denim & Supply Ralph Lauren, French Connection en nog veel meer.

Om het voor jou makkelijker te maken heb ik al een aantal items uitgezocht die passen bij de chunky knits modetrend. Deze vind je op de speciale Modeblog x wehkamp.nl pagina.

Wehkamp Chunky knits

Advertorial