Het 17-jarige Nederlandse model Daphne Groeneveld is te zien in de Roberto Cavalli campagne van zomer 2012. Ze werkt hiervoor samen met modellen die meer dan twee keer zo oud zijn als zijzelf.

Daphne Groeneveld poseerde voor de zomer 2012 campagne van Roberto Cavalli samen met 3 modellen die een stuk ouder zijn dan zijzelf. De modellen Kristin McMenamy, 47, en Naomi Campbell, 41, zijn meer dan twee keer haar leeftijd en ook Karen Elson is al 32. Het viertal modellen werd samen gefotografeerd door Steven Meisel.

Voor de zomercampagne van Roberto Cavalli dragende vrouwen glimmende gouden kledingstukken en nude hakken. Hoewel het leeftijdsverschil tussen de modellen behoorlijk groot is, zie je dit niet direct terug op de foto. Make-up en Photoshop zullen vast een aardig handje geholpen hebben, maar het leeftijdsverschil valt echt niet op in de campagne.

[pro-player width=’574′ height=’350′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=vJpWoNJA5bw[/pro-player]

In bovenstaand filmpje kun je een kijkje achter de schermen nemen tijdens de fotoshoot van de zomercampagne. Zo zie je veel gouden outfits, bloemenprints en bijzondere sleehakken. Ook komt de nieuwe tas van Roberto Cavalli even voorbij, de Florence.

Add Your Comment