fiona-hering.jpg

Gucci, Mode-poepjes en de juiste Bone-structure en Prada & Amore heb ik bij gebrek aan nieuw hilarisch leuk ‘modeleesvoer’ beide wel 2 keer gelezen. Eindelijk is het zover, Fiona Hering komt wederom met een fijn te verslinden modebijbeltje!

In de wereld van Fiona is het mode wat de klok slaat. Van de mode week in New York tot een lesbische underground party in Tokio of een onderonsje met een sjeik in Saoedi-Arabië, Fiona is erbij.

Even off topic, afgelopen maandag moest ik onder het kaakchirurgische mes om 2 verstandskiezen in één keer te laten verwijderen. Enne, Hamtaro is er niets bij hoor Fiona. Aangezien ik toch alle ruimte heb om even bij te lezen, dacht ik me goed voor te bereiden om nog even snel het boek voor de behandeling te bemachtigen. Meteen stad en land afgebeld en ook pittige heuvels opgefietst om een exemplaar te pakken te krijgen. Ik zag mezelf namelijk al helemaal onderuitgezakt Fiona’s nieuwe mode belevenissen te verslinden op het ligbedje in de zon. Maar helaas was er in my neighbourhood nergens een exemplaar te vinden…

“Fiona Hering?” De verkoopster van onze lokale boekhandel keek me glazig aan. “Ja, die presentatrice van RTL Boulevard!” Nog ging er geen lampje branden. Dus enigzins verontwaardigd ben ik weer de winkel uitgelopen.

Gelukkig kwam vriendlief een dag later als redder in nood met de gewilde ‘pijnstiller’ aanzetten. Nog net zag ik een glimpje van een wit paard wegstuiven.

De wereld van Fiona ISBN: 9789085103899

Eerder geschreven aanraders van Fiona Hering:

* Gucci, Mode-poepjes en de juiste Bone-structure
* Prada & Amore
* Mart Visser – Haute Couture

Add Your Comment