Dolce Luna

 

Altijd ben ik al dol geweest op de sieraden van Dolce Luna, die met de handgemaakt worden in Nederland. Voor het maken van de sieraden wordt gebruik gemaakt van Swarovski kristal, Venetiaans glas en handgemaakte kralen uit Tsjechië. Door de combinatie van de materialen hebben de sieraden een intense schittering. En in tegenstelling tot andere merken is Dolce Luna niet to much en zorgt het dragen niet voor nekklachten, door het gewicht van het collie.

Ook voor het aankomende seizoen zijn de sieraden weer verbluffend mooi. Dolce Luna komt deze herfst/winter met een collectie Delfts blauwe sieraden, zo las ik op couturekrant. De sieraden zijn geïnspireerd door de vaasjurk van Roberto Cavalli. Victoria Beckham droeg deze blauwwit creatie tijdens het White Tie and Tara Ball van Elton John. De Delfts blauwe sieraden kunnen mooie gecombineerd worden met een witte blouse en jeans voor de ultieme simple-chic look.

Daarnaast komt Dolce Luna ook met een collectie sieraden met een Russische touch. Van deze serie komen naast oorbellen en colliers ook haarspeldjes op de markt.

Add Your Comment