Terwijl een aantal designers vechten tegen de nepproducten op eBay gooit Derek Lam het over een hele andere boeg. De ontwerper komt namelijk met een Derek Lam eBay collectie.

Derek Lam is onlangs een samenwerking aangegaan met eBay. De Amerikaanse ontwerper gaat een exclusieve, maar betaalbare collectie voor zomer 2011 voor eBay ontwerper. Hij hoopt met dit initiatief zijn kleding voor een breder publiek toegankelijk te maken.

De speciale Derek Lam eBay collectie wordt tijdens de New York Fashion Week in februari 2011 gepresenteerd. “Potentiële klanten worden uitgenodigd om tijdens de catwalkshow op hun favoriete creaties voor eBay te stemmen. De uiteindelijke collectie zal in de lente van 2011 voor een toegankelijke prijs exclusief op eBay verkrijgbaar zijn,” liet een woordvoerder van eBay weten.

eBay hoopt met de samenwerking met Derek Lam een nieuwe weg in te slaan. Het bedrijf wil namelijk graag af van het imago van tweedehands verkoopsite. Zo willen ze in de toekomst steeds meer nieuwe en exclusieve producten gaan verkopen.

Overigens is Derek Lam niet de eerste designer die voor eBay een collectie heeft ontworpen. Eerder kropen Norma Kamali en Narciso Rodriguez al achter de tekentafel voor eBay.

Add Your Comment