zonnebrillen 2010
Diane von Furstenberg heeft haar nieuwe collectie zonnebrillen voor 2010 onthuld, waarin de signature  kenmerken van het modelabel prachtig zijn verwerkt in heldere kleuren en opmerkende prints.

Diane von Furstenberg vindt brillen een fantastisch accessoire, dat een statement moeten maken. Hoe opvallender de bril, des te interessanter en completer je outfit wordt. Als je een zonnebril opzet kan de manier waarop je eruitziet en hoe je je voelt veranderen.  Voor Diane was het belangrijk dat de identiteit van het merk terug kwam in de collectie en dat de brillen zowel modern als klassiek zijn.

Haar nieuwe zonnebrillen collectie voor 2010 bestaat uit meer dan twintig verschillende stijlen, kenmerkend door details als iconische lippen van steentjes, een gedraaid frame en zelfs de prints van Diane’s bekende wikkeljurken. De zonnebrillen komen in stijvolle kleuren als zwart en bruin voor, maar ook in opvallende kleuren, zoals oranje, geel en aqua. Zelf is ze fan van de goudkleurige aviator bril met een oranje accent boven de glazen en van de zonnebrillen met een soort gewikkeld montuur, weerspiegelend voor haar wikkeljurken.

Diane von Furstenberg zonnebrillen collectie is verkrijgbaar bij de betere opticiens en kosten tussen de 90 en 185 euro.

Add Your Comment