Dior Flower Blossom

Hoewel het pas januari is hebben de speciale feestdagen en winter make-up collecties bij de parfumeries alweer plaats gemaakt voor de nieuwe lente looks. Beautymerken lijken elk jaar steeds eerder hun nieuwe voorjaarscollecties in de strijd te gooien. Erg handig want zo kun je even wennen aan de nieuwe kleuren en producten. Aan de andere kant, tegen de tijd dat er echt gesmeerd mag worden met de lente spulletjes ben je er alweer bijna op uitgekeken en ligt de nieuwe wintercollectie in de winkels. Maar genoeg over het aparte ritme van de modebranche. Laten we het eens hebben over al dat moois wat de beautymerken deze lente voor ons in petto hebben.

Zacht, meisjesachtig, pastel en mooie zijn de woorden die de lente make-up collectie van Dior samenvatten. Het pronkstuk uit de collectie is de Dior Flower Blossom, een poeder voor het gezicht. Wie het bekende Dior doosje openmaakt, waarin de Flower Blossom is verpakt, komt oog in oog te staan met een betoverende verassing. Een verleidelijk bloemenboeket met bijzonder krachten straalt je toe. In het doosje zitten vijf verschillende tinten poeder die de huid corrigeren of het gezicht oplichten. De pastelblauwe bloem bedekt de geelachtige imperfecties en neutraliseert de wallen. De pastelgroene vlinder corrigeert de rode vlekken en kan als concealer gebruikt worden. De fuchsiaroze edelsteen zorgt voor een gezonde gloed op de wangen. Het witte lieveheersbeestje en de glinsterende pastelroze achtergrond kunnen beide gebruikt worden als highlighter.

dior-flower-blossom-eye.jpg

Een ander juweeltje uit de Dior voorjaarscollectie is de 5 Couleurs Iridescent. Dit palet bestaat uit vijf ultra-wet kleuren, die zorgen voor een glinsterende metaalachtige finish en een stralende blik. Volgens Dior behoort het 5 Couleurs Iridescent palet tot een nieuwe generatie oogschaduws. Door de smeltende bijna crèmeachtig textuur en ultra heldere en uniforme finish versmelt deze perfect met het ooglid. Naast de 5 Couleurs Iridescent heeft Dior ook de 1 Couleur en de 5 Couleurs in de collectie. Alle drie de oogschaduwdoosjes zijn in verschillende tinten verkrijgbaar.

dior-flower-blossom-lips.jpg

Daarnaast bestaat de lente make-up collectie uit verschillende kleuren gloss, lipsticks en bijpassende nagellak. Nieuwe op lippengebied is de Dior Addict Lip Maximizer. Dit glossachtige product geeft de lippen een voller effect, dankzij de combinatie van marine- en hyaluronsferen. De Addict Lip Maximizer geeft de lippen een gezonde en frisse glans en is subtiel geparfumeerd met een combinatie van munt en vanille.

dior-flower-blossom-face.jpg

Voor een extra stralende tint heeft Dior de Airflash en 3 verschillende gezichtpoeders in de collectie. Om de gehele voorjaarslook compleet te maken, zijn er nog diverse tinten lippotlood, eyeliner, kohlpotlood en mascara’s te koop.

Add Your Comment