Dior komt met vijf nieuwe kleuren nagellak, die aan het vaste assortiment worden toegevoegd. De Dior nagellak Rock Your Nails bestaat niet alleen uit vijf vaste kleuren, maar ook uit één limited edition kleur. Deze kleur is een zwarte topcoat, waarmee je je gekleurde nagellak een bijzonder effect geeft.


Deze drie mooie kleuren Dior Nagellak zijn de opvallendste uit de collectie en vooral de groene en paarse springen er echt uit. De heldere groene nagellak uit de Dior Rock Your Nails collectie, heeft de naam Nirvana. De paarse Purple Mix is een levendige paarse kleur die je nagels echt laat opvallen. Daarnaast is er de kobaltblauwe Blue Label, die voor een diepblauwe kleur zorgt.


De donkerbruine Underground geeft je nagels een neutralere look dan de vorige 3 sprekende kleuren. Tot slot de laatste van de vijf vaste nieuwe kleuren van de Dior Rock Your Nails nagellak, namelijk de donkerste nagellak. Deze Perfecto is erg donker en is dan ook een bijna zwarte kleur.

De Dior nagellak met de afwijkende zwarte dop in deze collectie, is de Smokey Black. Dit is de enige lak van de Dior Rock Your Nails nagellak, die limited edition is. Deze topcoat gebruik je over een andere, gekleurde nagellak en maakt de kleur donkerder. Ook zorgt deze topcoat voor een bijzonder effect en een mooie glans op je nagels!

Add Your Comment