Wil je je mooie nagels eens flink laten opvallen? De Dior nagellak voor winter 2011 is er in mooie felle kleuren. Zo trek je met liefde je handschoenen uit!

De Dior nagellak voor winter 2011 is er niet alleen in opvallende kleuren. Bij de collectie hoort ook een gladmakende basecoat, een glanzende topcoat en een extra bijzondere topcoat. De bijzondere topcoat geeft namelijk een smokey effect over je nagellak. De gekleurde nagellak van Dior varieert van donkergrijs tot knallend lichtpaars.


Deze donkere kleuren nagellak van Dior staan heel chique. New World Purple is een paarse kleur met een lichte shimmer. Purple Revolution is een lakje zonder shimmer, maar opvallen doet deze paarse tint zeker. Voor nette donkergrijze nagels is er de lak Perfecto, die eigenlijk overal bij kan.


Opvallen kan natuurlijk ook met felle kleuren. Red Royalty is een felle rode kleur, die zeker niet onopgemerkt blijft op je nagels. Je handen zullen ook behoorlijk wat aandacht krijgen met Pink Kimono, een felle lichtpaarse kleur. Massai Red is een rode tint, met een roze ondertoon.


Met deze kleuren nagellak van Dior voor de winter is het helemaal niet erg om een keer zonder handschoenen de deur uit te gaan. Show je nagels bijvoorbeeld met Graphic Berry, een paarse tint, of Pink Icing, een lieve lichtroze kleur met lichte shimmers. Mijn favoriet voor deze winter is Psychedelic Orange, die eigenlijk meer naar roze neigt dan naar oranje.

Wat vinden jullie van de Dior nagellak voor winter 2011? Hot of Not?

[bawlu_buttons]

Add Your Comment