Donatella Versace ontwerpt eigen troon
Dat Donatella Versace zichzelf ziet als de koningin van de mode is geen geheim. Om dit nog eens extra te onderstrepen heeft ze haar eigen troon ontworpen.

Donatella Versace heeft het Amerikaans designbureau Haas Brothers weten te strikken om een troon voor haar te ontwerpen. De Donatella stoel is onderdeel van een speciale 12-delige Versace Home collectie die een hommage is aan de Italiaanse ontwerpster. De futuristische troon is geïnspireerd op de blonde lokken van Donatella, heeft een gouden honingkleur en is bedekt met zwart leer.

Volgens Donatella Versace straalt haar troon blonde rock ’n roll glamour uit. “Vanaf het eerste moment dat ik de Haas Brothers ontmoette, wist ik dat ik hun creativiteit wilde gebruiken voor een speciaal project. Ze hebben zoveel energie en hun ideeën zijn zo krachtig, dat ik niet kon wachten wat ze met het DNA van Versace zouden doen. Ik ben heel blij met het resultaat,” laat de ontwerpster aan Vogue UK weten.

Donatella-Versace-troon
Hoewel Donatella Versace zelf helemaal weg is van haar nieuwe troon, moet ik er niet aan deken om de stoel neer te zetten in mijn woonkamer. Ik vind de gouden kleur namelijk iets teveel van het goede en krijg dan ook een beetje een bordeel idee van de stoel.