gucci-moonboots.jpg

In de koude wintermaanden gaat er niets boven een paar heerlijk warme moonboots. Allen hebben moonboots wel één nadeel, het zijn niet de meeste elegante laarzen die er bestaan. Moonboots zijn vaak plomp om te zien en hebben geen hak. Omdat ik moonboots niet gebruik voor in de sneeuw, maar toch wel lekkere warme voeten wil, ging ik op zoek naar elegant moonboots.

Elegante moonboots zijn deze winter volop te koop. Het ene paar lijkt meer op laarzen, maar is dan wel van een zalig warme vacht gemaakt. Terwijl een andere paar op het eerste gezicht wel op moonboots lijkt, maar door de details toch heel sierlijk is.

Als eerste viel mijn oog op een paar chique Gucci laarzen. Deze laarzen lijken niet echt op moonboots, maar omdat de binnenkant is gevoerd met konijnenbont zijn ze minstens even warm. Deze chocoladebruine suèdelaarzen zijn ook in het zwart verkrijgbaar.

juicy-couture-moonboots.jpgNa een paar chique moonboots wilde ik ook een paar speelse moonboots. En al snel vond ik wat ik zocht. Een paar hippe moonboots die niet al te hoog zijn. Want als het deze winter glad wordt, wil ik nog wel mijn huis uit kunnen en dat kan perfect met deze sierlijke boots. De Juicy Couture moonboots zijn versierd met mini pomponnetjes, twee grote pompoenen en een bedeltje van een koffiebeker. Ook dit paar moonboots is zowel in het zwart en bruin te koop.

En met twee paar heerlijk warme laarzen, mag van mij de echte winter wel gaan beginnen.