Emilio Pucci balpenDesignerpennen zijn vooral mooi, maar niet altijd even functioneel. Zo heb ik een balpen van Burberry. Schitterend om te zien, maar veel te zwaar om mee te schrijven. Burberry is niet het enige merk dat zich stort op de pennen business, ook Emilio Pucci kwam kort geleden met een pen op de markt. 

Emilio Pucci en de exclusieve Italiaanse pennenfabrikant Omas hebben hun krachten samengevoegd om dit schrijvende juweeltje te ontwerpen. Alle ogen zullen op je gericht zijn als jij met dit luxe item schrijft.

De cilindrische buisvorm van de balpen maakt haar ideaal om mee te schrijven. Maar ik zal je niet verder vervelen met functionaliteit van de pen, want ik denk dat je meer benieuwd bent naar het design van dit juweeltje.

De sleutelwoorden van het design zijn creativiteit en fantasie. De pen is in drie verschillende versie beschikbaar. De basis van elke variant bestaat uit zwarte en wit met twee andere kleuren. Daarnaast kan er gekozen worden voor blauwe of zwarte inkt.

Het design van Pucci gecombineerd met de vakmanschap van Omas maken deze pen een absoluut toppertje! Beide bedrijven staan bekend om hun kwaliteit, stijl en innovatie, wat ze de perfecte partners maakt. Pucci staat voor de glamour en Omas voor de ervaring en samen maakte zij deze begerenswaardige balpen.

Wil je dit schrijvende juweeltje hebben wees er dan snel bij. Want deze Emilio Pucci balpen verschijnt namelijk in een gelimiteerde oplage van 3.872 stuks.

Add Your Comment