regenlaarzen

De laatste dagen is het weer types Hollands weer. Dat betekend regen, regen en nog eens regen! Dat hebben wij natuurlijk weer net in een periode dat het zonnetje hoort te schijnen. Door het wisselvallige weer heb je ook geen idee meer wat voor schoenen je nu weer aan moet treken. Voor open muiltjes en slippertjes regent het te veel, maar om nu al je nieuwe winterlaarzen aan te trekken is ook weer wat te veel van het goede. Kortom een klein probleempje lijkt mij zo. Maar na wat gewinkeld te hebben heb ik de oplossing gevonden.

Ik heb het dan wel te verstaan over regenlaarzen. Natuurlijk zijn we hippe regenlaarzen zoals van Burberry en Marc Jacobs al een tijdje gewend. Maar deze van Emilio Pucci zijn toch net weer even wat leuker. Deze regenlaarzen zijn namelijk in het roze te krijgen! Gelukkig lijken ze bij Pucci even te zijn vergeten dat de aankomende winter in het teken van eenvoud en soberheid staat. Ik kan het Pucci kwalijk nemen.

Wie deze roze stappers wat te veel van het goede vindt kan ook kiezen voor de zwarte variant. Deze zijn wat minder gewaagd, maar daardoor niet minder leuk. De regenlaarzen laten geen druppel water door en zijn hierdoor ideaal voor een druilerige dag. Draag de laarzen samen met een jeans en een cardigan. Houdt de outfit wel simpel, dan komen de laarzen het beste tot hun recht en loop jij er niet bij als een clowntje.