‘Fringe Fringeby Vibskov.’ Sorry wat? Nee, het gaat hier niet om een innovatief, culinair, spannend visgerecht. Waar gaat het dan wel over?

Het gaat hier om de tiende editie van het Fringe Project van Hendrik Vibskov & Adreas Eminius. De twee jonge Deense vormgevers hebben jarenlang gewerkt aan projecten waarin franjes en randen centrale concepten zijn. Het project bevat tien delen en biedt onder andere performances, modeontwerpen en tijdschriften.

Milaan, Zurich en Kopenhagen hebben al kunnen genieten van de uitzonderlijke projecten en nu is Nederland aan de beurt. Het Zeeuwse Museum zal vanaf 28 februari t/m 7 juni helemaal in het teken staan van Friemelige creaties.

Vibskov en Eminius hebben de kans gekregen om het hele museum om te toveren tot een ruimte waarin bezoekers opgaan in kunstige objecten en mysterieuze installaties, natuurlijk met franjes en randjes.
Bovendien is er op 27 februari een exclusief openingsfeest waar Vibskov en Eminius een daverend optreden zullen geven. Jullie Modeblogger Nhung zal daar van de partij zijn, en belooft jullie een uitgebreid verslag!

Wie van tierelantijntjes houdt, moet zeker een bezoekje brengen tussen 28 februari t/m 7 juni 2009 in het Zeeuwse Museum in Middelburg.

Add Your Comment