Prada is dol op personaliseren. Want na een zonnebril die je zelf kunt customizen komt Prada nu met tassen die je kunt personaliseren.

Prada lanceert binnenkort de Made to Order Lettering service voor de tassen uit haar reiscollectie. Met deze service kun je de shoppers, trolleys en rugzakken van het Italiaanse merk versieren met je eigen initialen. Je kunt kiezen uit 26 felgekleurde letters die elk voorzien zijn van een opvallend motief.


Prada is overigens niet het eerste modehuis dat komt met de mogelijkheid om je tas te laten personaliseren. Louis Vuitton lanceerde al eerder Mon Monogram, waarmee je tassen kunt voorzien van kleurrijke strepen en letters.

Hoewel ik de Louis Vuitton Mon Monogram er in eerste instantie heel leuk uit vond zien, vielen de tassen mij in het echt erg tegen. Maar deze exemplaren van Prada slaan werkelijk alles. Laat ik het zo zeggen de tassen uit de reiscollectie zijn van zichzelf al niet heel erg mooi, maar die gekleurde tekenfilmletters maken ze werkelijk spuuglelijk! Mocht jij wel wat zien in Prada’s Made to Order Lettering service, dan kun je vanaf 15 januari terecht op de website van het merk en in geselecteerde Prada winkels.

Add Your Comment