Giorgio Armani presenteerde zijn winter 2011 collectie op de laatste dag van de Milaan Fashion Week 2011. De designer koos voor een collectie met boudoir invloeden.

Voorafgaand aan de Giorgio Armani show op de Milaan Fashion week 2011 toonde Armani een korte film genaamd Acqua For Life, waarmee hij aandacht vroeg voor Green Cross International een organisatie die zich inzet voor schoon drinkwater. Daarna volgde de winter 2011 collectie waarin een klassieke en vrouwelijke boudoirstijl centraal stond.

Op de catwalk zagen we satijnen jurken gevolgd door broeken met opgerolde en wijde pijpen, ballonrokken, wijdvallende mantels, getailleerde blazers en jasjes van veren. Als finale stuurde Giorgio Armani verschillende avondjurken versiert met pailletten, borduursels en kristallen de catwalk op.


Qua kleuren koos Armani voor zwart aangevuld met zilver, zacht roze en nude tinten. Verder gebruikte hij veel luxe materialen zoals zijde, satijn, veren, bont en kant wat hij voorzag van franjes, kristallen en borduurwerk.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=LYqJQnCc7Y4[/pro-player]

Foto’s via Style

Add Your Comment