De grootste schoenenwinkel ter wereld is geopend. Het schoenenwalhalla opende vrijdag de deuren in de Dubai Mall.

Afgelopen september schreef ik er al over en vorige was het dan eindelijk zo ver, de opening van de grootste schoenenwinkel ter wereld in Dubai. De winkel heet Level Shoe District, heeft een oppervlakte van 9.000 vierkante meter en biedt 15.000 paar schoenen van 250 verschillende labels zoals Prada, Louis Vuitton en merken uit het Midden-Oosten.

De enorme schoenenwinkel bestaat uit 4 afdelingen. 2 zijn bedoeld voor vrouwen, waarvan een is gereserveerd voor designerschoenen en de ander voor vorige merken. Verder is er een afdeling met mannenschoenen en een met de laatste trends op schoenengebied. Naast schoenen heeft de winkel ook een VIP-ruimte, Vogue café en een voetspa.

Patrick Chalhoub, de directeur Level Shoe District, is erg tevreden met het resultaat. “Het is een plek voor mensen met passie voor schoenen, voor wie verslaafd is aan schoenen, voor wie erdoor geobsedeerd is,” laat Chalhoub weten.

Op papier klinkt Level Shoe District voor mij als een droom. Ik kan dan ook niet wachten om het met mijn eigen ogen te zien. Misschien dat ik me binnenkort dan ook meer eens ga verdiepen in een retourtje Dubai.

Add Your Comment