Gucci lanceert binnenkort met een eigen 3D bril. Een unicum, want voor zover ik weet is Gucci het eerste modehuis dat met een luxe 3D bril komt.

3D films worden als maar populairder, maar helaas zijn de bijbehorende 3D brillen in de bioscoop meestal alles behalve schoon. De brillen zijn namelijk de perfecte plek voor ziektekiemen. Mede hierdoor is het niet onbedenkelijk dat mensen een eigen 3D bril willen en daarom komt Gucci met een heuse Gucci 3D bril.

De Gucci 3D bril ziet eruit als een pilotenbril en heeft een retro jaren 80 uitstraling. De bril, die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden, heeft een glimmend zwart montuur waarop ook de iconische groene en rode Gucci strepen zijn verwerkt.

Helaas kleeft er wel een nadeel aan de Gucci 3D bril. De bril kan volgens het modehuis alleen gebruikt worden om films mee te kijken. En voor zo’n €165 is het toch best zonde om er alleen maar films mee te bekijken.

De Gucci 3D bril is vanaf december verkrijgbaar in de Gucci boetieks in Amerika. Of de bril ook in Nederland verkocht gaat worden is nog niet duidelijk.

Add Your Comment