Gucci cruise collectie 2009

De cruise collectie is inmiddels de belangrijkste tussencollectie geworden voor veel designermerken. Zo presenteerde de afgelopen tijd maar liefst meer dan 80 labels een cruise collectie voor 2009. Het Italiaanse modehuis Gucci showde vorige week in Rome de resort collectie 2009. De show was ook live via de website van het merk te volgen.

Frida Giannini koos voor de presentatie van de Gucci cruise collectie de tuin van Villa Aurelia in Rome. Dezelfde plek als waar de ontwerpster 3 jaar geleden haar huwelijksfeest vierde. De show was werkelijk schitterend, maar eigenlijk hadden wij dat ook niet anders verwacht. Het was immers ook een echt feestje voor het modehuis. Zij vierde het zeventigjarige bestaan van de Gucci Via Condotti boetiek in Rome.

gucci-2009.jpg

Giannini’s cruise collectie zat bomvol prachtige hoogtepunten. De ontwerpster had zich laten leiden door de chique Italiaanse stijl van de zeventigerjaren. Zwierige jurken met fantasieprints werden afgewisseld met casual broekpakken. De kleurige prints, de soepel vallende stoffen gecombineerd met zomerse plateauzolen gaven de show een exotisch karakter. Frida Giannini collectie bevatte werkelijk alle elementen van de ideale cruise collectie.

Add Your Comment