Na Versace, Armani en nog een hele rits andere modehuizen, gaat nu ook Gucci zich op de hotelbranche storten. Gucci opent namelijk nog dit jaar zijn eerste hotel in Dubai.

Modehuis Gucci opent dit jaar een hotel in Dubai. Natuurlijk liet het Italiaanse label niet zomaar zijn oog vallen op deze stad. Het Gucci hotel in Dubai moet namelijk met het onlangs geopende Armani hotel gaan concurreren.

Het allereerste Gucci hotel ter wereld wordt geopend in Dubai Media City en telt 80 kamers en 2 penthouse suites. Ook heeft het hotel een spa en een zwembad, een bar op het dakterras, een sigarenclub en limousine service. Daarnaast belooft Gucci nog dat het hotel beschikt over persoonlijke service, een unieke ambiance en is ingericht met luxe, stijlvolle en zeldzame materialen.

Na de opening van het Gucci hotel in Dubai zal er volgend jaar ook één in China geopend worden. Elisabetta Gucci Hotels & Resorts, waaronder de hotels vallen, wilt binnen 15 jaar nog eens 40 Gucci hotels openen.

Zelf ben ik zeer benieuwd naar het Gucci hotel. Maar de komst van dit hotel, maakt het kiezen van het juiste modehotel voor het eerstvolgende tripje naar Dubai wel erg lastig. Want het lijkt wel of de keuze met de dag groter wordt.

Add Your Comment