Na New York en Miami te hebben aangedaan is de Gucci’s Temporary pop-up store gisteren neergestreken in Londen. In deze tijdelijke Gucci winkel vind je 18 paar exclusieve Gucci gympen.

In de tijdelijke sneaker store van Gucci in het Londense Covent Garden staan 18 paar Gucci gympen die ontwerpen zijn door ontwerpster Frida Giannini en muzikant Mark Ronson. Helaas zijn slechts 2 paar van de sneakers bedoeld voor vrouwen en de vorige modellen voor mannen. Elk paar schoenen heeft een penning waarin je jouw initialen kan laten graveren.

Volgens Frida Giannini was het vinden van een geschikte plek voor de tijdelijke Gucci winkel nog niet zo gemakkelijk. “Het vinden van een locatie in Londen was moeilijk. We hebben op verschillende plekken gekeken, maar hebben uiteindelijk voor Covent Garden gekozen omdat het zo’n bruisende plek is,” aldus Frida.

Je vindt de tijdelijke Gucci winkel de komende 3 weken in Covent Garden aan de Earlham Street 37. Hierna verhuist de winkel naar Tokyo om daar in juni zijn deuren te open.