Hailee Steinfeld is het nieuwe gezicht van Miu Miu. De 14-jarige actrice is het jongste model dat tot nu toe in een Miu Miu campagne schitterde.

Actrice Hailee Steinfeld wordt het nieuwe gezicht van de Miu Miu campagne voor winter 2011. Helemaal als een verrassing komt dit nieuws niet, want de 14-jarige Hailee is een grote fan van het Italiaanse modehuis. Zo draagt ze geregeld Miu Miu en werd ze eigenhandig door Miuccia Prada vooraan gezet tijdens de afgelopen Miu Miu catwalkshow in Parijs.

Is Kara Welch de juiste keuze?

De styliste van Hailee Steinfeld, Kara Welch, is erg blij dat de jonge actrice is gevraagd voor een Miu Miu campagne. “Miu Miu past geweldig bij haar. Tijdens het awards seizoen waren de jurken die ze wilde dragen van Miu Miu,” aldus Welch.

Toch ben ikzelf wat minder te spreken over deze samenwerking. Hailee Steinfeld is misschien een goede actrice, maar het meisje is pas 14 jaar waardoor ze wel erg jong is voor een merk als Miu Miu. Natuurlijk weet ik dat Miu Miu het jongere zusje van Prada is, maar ik wist niet dat Miuccia Prada er een kindermerk van wilde maken!