Ze is slechts 9 maanden oud, maar toch is Harper Beckham nu al een model. Nou ja bijna dan, want het eerste contract is zo goed als binnen.

Het was slechts een kwestie van tijd totdat Harper Beckham als model aan de slag zou gaan en dat moment lijkt nu aangebroken te zijn. De dochter van Victoria en David heeft namelijk een aanbieding gehad om het gezicht te worden van My1styears.com, een bedrijf gespecialiseerd in babygeschenken.

Volgens E! Online ontving Harper een brief van Emily Sandford, van My1styears.com. “Van wat we gezien hebben sinds je eerste publieke optreden minder dan een jaar geleden, weten we dat je een smetteloze stijl en smaak hebt. Je was dan ook onmiddellijk onze eerste keus voor de campagne,” luidt het verzoek.

Salaris

Natuurlijk wordt in de brief ook het salaris van de kleine Harper even aangesneden. Hoeveel dat precies is, is niet duidelijk. Daar moet eerst even met pa en ma over onderhandeld worden. Wel wordt er gesproken over een aanzienlijk bedrag, maar of de Beckhams hier echt van warmlopen betwijfel ik.

Add Your Comment