Na Louis Vuitton opent nu ook Hermès een winkel in de Bijenkorf in Amsterdam. Met de komst van de Hermès shop-in-shop begint het warenhuis steeds luxer te worden.

Hermès opent op 29 oktober een winkel in de Bijenkorf in Amsterdam. De 67m² grote shop-in-shop bevindt zich vlakbij de hoofdingang van het warenhuis en is ontworpen door RDAI, een Frans bureau dat wereldwijd verantwoordelijk is voor het ontwerp van de Hermès boetieks.

Qua interieur doet de Hermès winkel in de Bijenkorf denken aan de Hermès flagshipstore aan de Faubourg-Saint-Honoré in Parijs. Zo is de boetiek ingericht met kersenhouten meubels en is de ruimte bekleed met spiegels, kersenhouten panelen, zilveren satijnlak en lichte kleuren.

De Hermès winkel in de Bijenkorf in Amsterdam is niet de eerste winkel van het Franse merk in ons land. Hermès opende 4 jaar gelden ook al een boetiek aan de P.C. Hooftstraat. Maar vanaf 29 oktober telt Nederland dus 2 plekken waar we terecht kunnen voor de geweldige Hermès Birkin en Kelly tassen.

Add Your Comment