Hilfiger Women is het nieuwste parfum van Tommy Hilfiger. De geur is geïnspireerd door de vrouw die haar eigen stijl creëert en de belichaming is van de eenvoud van Amerikaanse glamour.

Hilfiger Women is een zelfverzekerde, chique en sensuele geur die op en top vrouwelijk is. De frisheid van de geur wordt gevangen in sprankelende mandarijn, Italiaanse bergamot, roze grapfruit en sappige framboos. De chicheid van de geur wordt opgewekt door roze Yulan magnolia, Egyptische lelietjes-van-dalen en Marokkaanse Jasmijn. De sensualiteit komt tot uiting door romige vanille en gladde sandelhout aangewakkerd met vetiveria en patchoeli.

Zelf vind ik Hilfiger Women een combinatie van een fruitige en bloemige geur met een verrassende ondertoon. De geur is zeker niet overheersend of te zwaar, waardoor je het parfum perfect overdag kunt dragen.

Naast de heerlijke frisse geur zit Hilfiger Women ook nog eens verpakt is een liefelijk flesje. Het leukste aan de simpele flacon vind ik de gestreepte strik, dat zwierig is gestrikt rondom de zilverkleurige dop. Door het strikje krijgt het klassieke flesje een vrolijke uitstraling.

Hilfiger Women eau de parfum is in een 30 en 50 ml verpakking exclusief verkrijgbaar bij Douglas en in de Tommy Hilfiger Sportwear winkels.