Hippe honden mode

Shoppen door mode modeblog

Het Amerikaanse merk Juicy Couture is bekend geworden door haar super zachte en ondeugende joggingpakken. Maar de collectie van het merk bestaat allang niet meer alleen uit joggingpakken. Naast deze pakken heeft het merk ook tal van andere hippe spullen zoals: schoenen, tassen, tops, spijkerbroeken en zonnebrillen. De mode van Juicy Couture is altijd volgens de laatste trends. Zo was het de ontwerpers van het merk ook niet ontgaan dat de parka deze winter hip is.

Maar het ondeugende Amerikaanse merk gaat nog een stapje verder. Zo ontwierp het label niet alleen parka’s voor dames, maar ook voor honden. En zeg zelf, is ie niet om op te vreten?

Deze parka voor viervoeters is er in twee verschillende variaties. Eén is roze met blauw met daarop gedrukt "Heaven on Earth" en twee engeltjes, de andere variant is blauw met groen met de tekst "King of the Universe" en daarnaast twee leeuwen.

De jasjes zijn in drie verschillende maten verkrijgbaar. De small is bedoeld voor hondjes van 2 tot 3 kilo, de medium voor 3 tot 4 kilo en de large voor 4 tot 5,5 kilo. Jammer dat het alleen voor hele kleine hondjes is gemaakt! Mijn viervoeter is voor dit jasje een beetje te dik. Maar heb jij een klein hondje en wil je dat zij er hip bijloopt deze winter, dan moet je zeker deze Juicy Couture parka aanschaffen.