Tijdens de zomer 2012 modeshow van Andrew Gn kwam een gele maxi jurk voorbij. Nu is het aan jou om te bepalen of dit model Hot of Not is.

Een dame met een lauwerkrans in haar haren komt de catwalk oplopen in een mouwloze kanariegele Andrew Gn jurk, die nog net niet de grond raakt. Om haar taille en bij haar schouders zijn wat kraaltjes of steentjes verwerkt. Als schoenen draagt ze sandaaltjes, maar wat voor model het is kun je niet goed zien omdat haar kleding er overheen valt.

De gele maxi jurk van Andrew Gn vind ik prachtig. De kleur en de steentjes op de stof geven me een heel vrolijk en zomersgevoel. Zelf zou ik het model toch niet snel aantrekken omdat ik vrij klein ben en deze kleur geel me niet erg mooi staat. Maar wat is jouw mening over dit kledingstuk?

[bawlu_buttons]

Foto via Style

Add Your Comment