Chloe D. draagt een oranje broek. Met Koninginnedag in de buurt is het geen verkeerde jeans om in huis te hebben! Maar wat vind jij van deze oranje broek is hij Hot of Not

We kunnen broeken tegenwoordig dragen in alle kleuren van de regenboog. Chloe heeft voor een gedurfde oranje kleur gekozen. De broek heeft ze gecombineerd met een wit shirt met kleine gaatjes erin. Als accessoires heeft ze gekozen voor een ketting met oranje en zwarten veren erin. Kleuren die perfect terugkomen in de rest van haar outfit. Ze draagt namelijk een zwarte hoed en dezelfde kleur enkellaarsjes, ik denk met een hakje, maar dat is niet goed te zien op de foto.

Een erg goede inspiratie voor Koninginnedag vind ik de oranje broek van Chloe. Het is een simpel item waarmee je niet per se de nadruk op Koninginnedag legt. Misschien zou ik er zelf wel wat meer rood wit blauw in laten terugkomen. Bijvoorbeeld door de schoenen en het hoedje te vervangen door blauw en fellere rode lippenstift op te doen. Vind jij deze look van Chloe ook Koninginnedagwaardig?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Betisesdestyle

Add Your Comment