Bij Cacharel kwam tijdens de winter 2012-2013 show een model met een pastel paarse jumpsuit over de catwalk gelopen. Wat vindt jij van dit kledingstuk?

Een vrij simpele jumpsuit van Cacharel in het pastel paars is waar het hier om gaat. Je kunt zien dat het item lijkt op een hoogwater model en dat er naast de kraag en de zakken weinig details inzitten. De aandacht naar de look van deze vrouw gaat meer naar de sieraden en de schoenen.

Het totaalplaatje van dit model klopt naar mijn mening echt niet. De kleur van de jumpsuit zou ik nooit combineren met een gele riem of schoenen. Daarnaast vind ik de lichtblauwe sokken onder de outfit echt afschuwelijk. Het enige pluspuntje voor mij zijn de vrij neutrale zilveren armbanden, die zou ik nog wel kunnen dragen. Is dit ook jouw mening over het kledingstuk van Cacharel of denk jij er totaal anders over?

[bawlu_buttons]

Foto via Style

Add Your Comment