Ik hoop dat het binnenkort weer mooier weer wordt zodat ik mijn zomerkleding aan kan trekken. Daarom een foto met een outfit die je aan zou kunnen doen wanneer de zon een keer fatsoenlijk doorkomt. Is het een Hot of Not dit witte rokje?

Konstantina draagt een kort wit rokje wat van meerder lagen dunne stof gemaakt is, daarnaast loopt het model een beetje uit. Daar bovenop draagt ze een grijs T-shirt met een print die me door de rood, blauw geel combinatie en de vierkante vormen aan indianen doet denken. Ze heeft ook geprobeerd de kleuren van haar kleding goed te laten terugkomen op haar lippen, in haar tas en schoenen.

Deze outfit heeft het toch niet helemaal vind ik, ondanks dat het los van elkaar best leuk kan zijn. Aan de neongele tas en de schoenen stoor ik me het meest. Dit komt waarschijnlijk omdat de kleur net niet hetzelfde is als de print op haar T-shirt. Ook staan het shirt en het rokje net niet bij elkaar. Misschien komt het doordat ik het een te grote mix van alles vind. Lief, stoer, opvallende kleuren en een sexy tintje door haar hakken. Het rokje zelf is wel leuk, alleen had ik nooit voor zo’n witte kleur gekozen, omdat mijn benen eronder echt als melkflessen uitzien.

Wat vind jij van het witte model van Konstantina, komt het door de keuring?

[bawlu_buttons]

Add Your Comment