Een simpel lang zwart colbert werd geshowd op de catwalk van DKNY. Het is een eenvoudig model waar ik graag jouw mening over wil weten. Vind jij dit zwarte exemplaar Hot of Not? 

Tijdens de zomer 2012 show van DKNY was een simpel zwart colbert te zien. Het model heeft niet veel opvallende details. De enige opvallende elementen aan het jasje is dat het wat langer is dan normaal en dat het 2 knopen als sluiting heeft in plaats van 4 of meer. De dame die de jas showt draagt er een witte jurk onder die net wat langer is dan het item zelf.  Verder heeft ze een zwarte zomerhoed op en draagt het model schoenen aan met sleehakken.

Het colbert vind ik erg leuk, maar ik heb dan ook iets met lange jasjes. Een zomerhoed zou ik zelf niet bij deze outfit opzetten omdat het er niet bij past. De schoenen en het jurkje vind ik wel goed bij het jasje staan. Vind jij dit jasje van DKNY wat?

[bawlu_buttons]

Foto via Style

Add Your Comment