Het kleine witte jurkje zal waarschijnlijk nooit de plaats van het kleine zwarte jurkje innemen, maar opvallen doet het wel. In deze how to wear zie je hoe je het witte jurkje kunt combineren voor de feestdagen.

Het witte jurkje is makkelijk te combineren met de trends voor de feestdagen. Edelsteentinten, kant en glitter, het kan allemaal met wit. Zorg er alleen wel voor dat je zelf niet witter bent dan het jurkje, want in de winter zijn we nu eenmaal een stuk bleker dan in de zomer. Van te voren even zelfbruinen of zonnebanken is meestal geen overbodige luxe wanneer je een wit jurkje wilt dragen.

Edelsteen


Dit jurkje van Rachel Gilbert heeft geen glitter of glamour nodig om op te vallen. Combineer het met accessoires en schoenen in edelsteentinten voor een feestelijke look. Hierbij zit je niet vast aan bepaalde tinten, zowel rood als groen, blauw en paars kun je prima dragen bij wit.

Glamour


Met dit witte jurkje van Gucci kun je een beetje vals spelen. Het jurkje is niet helemaal wit, het heeft namelijk een zwarte achterkant. De onderkant is van goud, dat perfect past in de glamour trend voor de feestdagen. Houd je schoenen en tas simpel, maar gebruik je sierraden om met de gouden onderkant van het jurkje te matchen.

Stoer kant


Een wit kanten jurkje staat al snel erg meisjesachtig en schattig, maar door het te combineren kun je er toch een wat stoerdere outfit mee creëren. Met dit leren jasje van Rick Owens kijk je met Oud en Nieuw stijlvol en warm naar het knallende vuurwerk. Je schoenen mogen ook wat stoerder bij dit kanten jurkje, maar houd de hakken wel hoog.

Add Your Comment