De stippenpanty zagen we voor deze winter onder andere bij Marc Jacobs op de catwalk. Maar hoe combineer je zo’n opvallende trend?

Bij Marc Jacobs en Stella McCartney zagen we niet alleen stippenpanty’s, ook in blouses, jurkjes en tassen kwam deze opvallende trend terug. Maar hoe draag je zo’n panty, zonder dat het een clowneske outfit wordt?

Meer stippen


Om je statement duidelijk te maken, combineer je de stippenpanty met meerdere gestipte items. Ga bijvoorbeeld voor een gestipte tas of blouse. Kies 2, hoogstens 3 items met stippen om te voorkomen dat je outfit overdreven wordt. Deze gestipte clutch is van Lanvin, de panty vind je bij Falke en de blouse is van Stella McCartney.

Subtiel


Weet je het nog niet zo zeker met die opvallende stippen? Hoe kleiner de stippen op je panty, hoe minder opvallend. Deze panty van Wolford kun je dan ook gerust dragen voor een alledaagse look. Combineer hem bijvoorbeeld met deze strakke kokerrok van Donna Karan. Draag er een mooie blouse op, zoals deze van Vince en laat de stippen terugkomen in een kleine accessoire.

Hartig


Als je de stippen helemaal niets vind, is deze variant misschien iets voor je. De harten op deze Yves Saint Laurent panty zorgen voor net even een andere look dan de stippen. Maak de lieve hartjes look wat stoerder door een jurk met leerdetails te dragen als deze van Bottega Veneta. Laat het leer terugkomen in deze Guess hakken en maak de look af door een armband met een hart om te doen zoals bijvoorbeeld deze van Marc By Marc Jacobs.

Add Your Comment