Vorige maand schreef ik al dat Jil Sander komt met een nieuwe collectie genaamd Jil Sander, een jongere en goedkopere lijn. Nu kan ik je trakteren op de eerste foto’s van deze collectie.

Jil Sander Navy is het antwoord van het merk op hun duurdere catwalk collectie. In deze nieuwe jongere collectie is veel gebruik gemaakt van prints en kleuren zoals neonroze, groen en oranje, iets dat niet echt gebruikelijk is voor Jil Sander. Maar daarnaast zien we ook duidelijk de Jil Sander invloeden, zoals de simpele vormen en mooi lijnen, terug.

Ondanks dat deze collectie vlotter is dan de collectie die we normaal gewend zijn van Jil Sander, is het absoluut niet mijn smaak. De vrij vormloze kleding gecombineerd met het kleurgebruik is niet iets wat ik mooi vind, maar ik ben dan ook nooit echt een groot Jil Sander fan geweest.

De eerste Jil Sander Navy collectie ligt ongeveer vanaf juni 2011 in de winkels.

Add Your Comment