Jimmy Choo 

Zolang ik me kan herinneren ben ik al weggeweest van de Schoenen van Jimmy Choo.  Alleen het aanbod in ons land is nogal beperkt. Natuurlijk zijn er zaken die deze schoenen verkopen. Maar zo’n uitgebreid aanbod als in Parijs, Londen en New York hebben we niet in ons kikkerlandje. Maar gelukkig kunnen wij vanaf nu ook uit een hele grote collectie Jimmy Choo producten kiezen.

Jimmy Choo heeft tegenwoordig een eigen online boutique. Ja je leest het goed, je schoentjes kunnen voortaan voor je deur afgeleverd worden. Gelukkig zien steeds meer designers de kracht van een online shop in. Ik kan daar alleen maar blij van worden. Het bespaart mij enorm veel gereis en bovendien gaat online winkeln super makkelijk en kost het weinig tijd.

Het aanbod van de online boutique van Jimmy Choo is goot. Je hebt volop keuze uit verschillende schoenen zoals: pumps, flatjes, slippers, sandaaltjes, laarzen en de meest mooie open muiltjes. Daarnaast kun je ook de geweldige Jimmy Choo tassen bestellen met bijpassende portemonnees. Heb je van het weekend geen tijd om te shoppen en wil je toch een paar sexy pumps dan moet je zeker een kijkje nemen bij Jimmy Choo.