jimmy-choo-voor-hm
Wauw, lovely Jimmy Choo gaat ontwerpen voor H&M! Reden voor een hooggehakt vreugdedansje! Over een maand of vijf liggen er kleding, schoenen en tassen in ongeveer 200 winkels! Inderdaad, dus niet alléén die beeldschone boudoirachtige schoenen.

Het is de allereerste keer dat het Amerikaanse label met een kledinglijn komt, zelfs voor mannen! Het is niet mijn ding om te rennen en graaien naar wannehaves maar wie weet. Gelukkig ben ik in de positie om alles vooraf te zien en aan te raken. Rennen kan dan altijd nog.!

In 1966 werd Jimmy Choo opgericht en naast alle celebrities zijn heel veel andere fashionista’s in love with Jimmy Choo’s , incluis ondergetekende!

Het Jimmy Choo imperium breidt zich ondertussen gestaag uit. Modesteden zoals Rome, Parijs, M?nchen, Barcelona..noem zo’n stad en je vindt er Jimmy Choo. Ook in Azië, Beijing, Tokio, Hong Kong en Macau en natuurlijk Saoudi Arabie en Dubai.

Komende herfst heeft de collectie een glam rockachtig thema met neon-accenten en glossy prints. Krachtig en glamourous. Met sterren als motief. Persoonlijk ben ik vooral gecharmeerd van Starry, een zwarte shopper opgesmukt met sterren. Nog even afwachten of dit ook terug is te vinden in de H&M collectie.

Eerder waren o.a. Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Viktor & Rolf en Madonna al verbonden aan de succesvolle Zweedese keten, maar nooit eerder werkte het bedrijf naar eigen zeggen samen met een schoenen- en accessoiremerk.

Add Your Comment