John Galliano schittert binnenkort op het witte doek. De modeontwerper gaat namelijk zichzelf spelen in een film over het leven van mode-icoon Isabella Blow.

Hoedenmaker Philip Treacy wilde al een tijd een film maken over het leven van zijn goed vriendin Isabella Blow. Isabella pleegde in 2007 zelfmoord na een strijd tegen kanker en een depressie, maar ze was ook een echt mode-icoon en ontdekte bekende namen als ontwerper Alexander McQueen en model Sophie Dahl. Tot nu toe wilde het alleen niet echt vlotte met de film, maar er lijkt schot in de zaak te zitten.

Volgens André Leon Talley, journalist van de Amerikaanse Vogue, is de film over Isabella Blow nog slechts een kwestie van tijd. “Philip heeft eindelijk een producer gevonden die een film over Isabella gaat maken. En ontwerper John Galliano gaat zichzelf spelen in de film,” liet André weten.

Ontwerper John Galliano is onder meer bekend als hoofdontwerper van Dior en is de eerste uit de modewereld die heeft toegezegd mee te werken aan de film. Wanneer de opnames beginnen en wie Isabella Blow gaat spelen is nog niet bekend, maar ik houd je op de hoogte wat ik ben zelf zeer benieuwd naar deze modefilm.

Add Your Comment