Het lijkt erop dat het tij gaat keren voor John Galliano. Het gerucht gaat namelijk dat John Galliano binnenkort aan de slag gaat voor Ferré.

Het Italiaanse modehuis Gianfranco Ferré ontsloeg onlangs zijn ontwerpers. Nu lijkt het erop dat het merk zijn oog heeft laten vallen op John Galliano. Dat de ontwerper onlangs nog werd ontslagen door Dior en zijn eigen merk John Galliano lijkt Ferré of beter gezegd de Paris Group, de eigenaar van Ferré, niets uit te maken.

Overname John Galliano

De Paris Group uit Dubai zou het al helemaal voor ogen hebben hoe John Galliano de ontwerptaken bij Ferré overneemt van de ontslagen designers Tommaso Aquilano en Roberto Rimondi. Verder zou de Paris Group ook azen op de aandelen van het merk John Galliano die nu nog in handen zijn van LVMH.

Ondanks alle geruchten ontkent de Paris Group de berichten over Galliano en Ferré. Toch zou ik het geweldig vinden als Ferré John Galliano nog een kans wil geven. Want hij is immers getalenteerd genoeg om het Italiaanse modehuis weer nieuw leven in te blazen.

Add Your Comment