De laatste dagen wordt er veel gespeculeerd over de trouwjurk van Kate Moss. Nu blijkt weer dat het model niet zelf haar jurk ontwerpt, maar dat Kate Moss een trouwjurk van John Galliano draagt op haar grote dag.

Vivienne Westwood veroorzaakte deze week een hoop ophef toen zij in een interview vertelde dat Kate Moss haar eigen trouwjurk gaat ontwerpen. Toch bleek het allemaal klinkklare onzin, want het model zou bekend hebben gemaakt dat John Galliano haar trouwjurk mag ontwerpen.

Tijdens het diner van de modeketen Topshop, dat plaats vond tijdens de Londen Fashion Week 2011, zou Kate per ongeluk haar mond voorbij hebben gepraat. Ze zou namelijk hebben verteld dat John Galliano haar trouwjurk ontwerpt.

Op zich is het geen gek idee dat John Galliano de trouwjurk van Kate Moss mag creëren. Hij is immers naast hoofdontwerper van Dior ook nog eens één van de beste vrienden van het model. Maar zelf heb ik zo’n gevoel dat de roddels omtrent de trouwjurk van Kate Moss nog lang niet over zijn, want misschien laat Kate het wel niet bij één jurk!

Add Your Comment