John Galliano, ontwerper van Christian Dior, heeft zijn talenten op zonnebrillen gericht. Zijn eerste collectie zal een mix zijn van Galliano’s unieke stijl van romantiek en innovatie.

“Het dragen van een zonnebril moet niet alleen beperkt tot de zomer zijn, net als de Galliano momenten die je ermee doorbrengt,” aldus de ontwerper. Net als make-up kan een zonnebril jouw schoonheid versterken. De zonnebrillen zullen niet alleen een mooi accessoire zijn, maar ook een nieuwe manier van glamour die vrouwen kracht geeft.

De John Galliano zonnebrillen hebben namen als Model Pussy Cat en Tease, die alvast spreken tot de verbeelding. De bril Les Bitches is geïnspireerd op de Spaanse cultuur, met een geometrische uitgesneden patroon en warme donkerpaarse en roze kleuren. De zonnebril Model Make Up heeft een mooie paarse kleur, met lichte glazen die van paars naar groen overlopen. Het montuur heeft vloeiende vormen, met opvallende inkepingen rondom de glazen. Ik heb geen andere woorden, voor de zonnebrillen van John Galliano dan, wauw wat mooi!

Add Your Comment