Juicy Couture Garden Party

Bloemen zijn een belangrijke modetrend deze zomer. Zo zien we bloemen niet alleen terugkomen in kleding, maar ook in accessoires. Het label Juicy Couture heeft zelfs een hele collectie sieraden ontworpen waarin lieflijke bloemetjes de hoofdrol spelen.

De Garden Party collectie van Juicy Couture bestaat uit leuke sieraden voor aankomende zomer. De Daisy ring is mijn favoriet. Deze schattige madelief is niet allen mooi, maar ook nog eens functioneel. In de ring onder het madeliefje zit namelijk een potje lipgloss verstopt.

Ook heel verleidelijk zijn de Garden Party ring en armband. Deze frisse lente sieraden doen mij denken aan de Diorette lijn, die het modehuis Dior ooit uitbracht. Alleen verwerkte Juicy Couture geen diamanten in de accessoires.

Naast al dit moois bestaat de zonnige lente collectie van Juicy Couture nog uit verschillende bedeltjes onder andere in de vorm van een fleurig boeket, een bij, een klavertjevier en bijenkorf. Ook erg leuk zijn de bijpassende kettingen en oorbellen met vlindertjes, madeliefjes en kapoentjes.

De Garden Party collectie van Juicy Couture is gemaakt van 14 karaat bladgoud en glazen steentjes. Een goed overzicht van de hele collectie vind je online bij het warenhuis Nordstrom.

Add Your Comment