Om ons modehart sneller te laten kloppen geven we soms astronomische bedragen uit. Maar toen ik dit Balmain t-shirt tegenkwam voor iets meer dan 1.000 euro, vond en vind ik dat nog steeds te krankzinnig voor woorden.

Begrijp me niet verkeerd hoor, ik vind absoluut dat je 1.000 euro of meer kunt uitgeven voor een mooi designer item. Maar dit olijfgroene Balmain t-shirt is gemaakt van katoen en zit vol gaten!

Natuurlijk kan t-shirt met een beetje styling geweldig staan, maar er hangt aan dit floddertje katoen wel een prijskaartje van 1.020 euro. Hiervoor kun je ook heleboel andere designer stukken kopen, die nog niet versleten zijn!

Voor degenen die verliefd zijn geworden op dit Balmain t-shirt, maar die net als ik het prijskaartje te idioot voor woorden vinden heb ik een tip. Ga naar de H&M, Zara, Mango of wie dan ook en koop een olijfgroen shirt. Eenmaal thuis pak je een schaar en leef je je uit op het t-shirt. Het resultaat is een t-shirt dat vele malen goedkoper en unieker is.

Add Your Comment