Karl Lagerfeld

Het gezicht achter designerlabels zoals Chanel en Fendi, Karl Lagerfeld, lanceert volgend jaar herfst zijn eigen accessoirelijn. Voor zijn nieuwe handtassencollectie gaat Lagerfeld een samenwerking aan met Accessory Network Group, die ondermeer ook de accessoires voor Calvin Klein maken.

De accessoirelijn zal een belangrijke plaats innemen in Karl Lagerfeld SAS Collectie. Alleen zijn de nieuwe tasjes van Kaiser Karl, in tegenstelling tot de Chanel en fendi tassen, ook haalbaar voor dames met een kleinere beurs. Moet er voor een echt Chanelletje al gauw zo’n 1.500 dollar worden neergeteld, bij Karls eigen accessoirelijn liggen de prijzen een stuk lager.

De Karl Lagerfeld accessoirecollectie zal bestaan uit portemonnees, handtassen en reistassen gemaakt van kwaliteitsleer. De prijzen van deze lijn variëren tussen de 350 tot 800 dollar. Wie wat meer te spenderen heeft kan gaan voor een tas met een exotische huidje. Lagerfeld komt namelijk ook een duurdere tassenlijn, waar de prijzen zo rond de duizend dollar zijn.

Eén nadeel kleeft er wel aan dit geweldige nieuws! Karl Lagerfeld accessoires zijn pas vanaf de herfst van 2008 te koop. Dat houdt in dames dat we nog heel lang moeten wachten op al dat moois van de Kaiser