Karl Lagerfeld is niet alleen de koning van Chanel hij is ook een echte schnabbelkoning. De designer heeft al een heleboel samenwerkingen op zijn CV staan en gaat binnenkort ook weer aan de slag voor Coca Cola.

De eerste samenwerking tussen Karl Lagerfeld en Coca Cola is schijnbaar goed bevallen, want de Chanel ontwerper laat binnenkort voor de tweede maal zijn creatieve geest schijnen over een Coca Cola Light flesje. Hoe het flesje er precies uit gaat zien is nog niet bekend, maar volgens Coca Cola heeft Lagerfeld ditmaal voor grafisch effect gekozen.

Net als de bij de vorige samenwerking zal Karl Lagerfeld ook ditmaal 3 flesjes Coca Cola Light voorzien van zijn signature. Wat ditmaal wel anders is, is de verkrijgbaarheid van de bijzondere flessen. Vorige keer waren de flesjes exclusief bij Colette in Parijs verkrijgbaar, maar deze keer zijn de Karl Lagerfeld Coca Cola Light flesjes in 11 verschillende landen te koop.

Ik ben zeer benieuwd naar Karl Lagerfeld’s nieuwe versie van de Coca Cola fles. Maar ik heb het vermoeden dat modefans alvast een mooi plekje vrij kunnen maken in hun woonkamer. Want als het flesje lijkt op de voorgaande editie, dan is het absoluut een prachtig collectors item. Helaas moeten we nog tot april geduld hebben om de Karl Lagerfeld Coca Cola Light flesjes te kunnen bemachtigen.

Add Your Comment