Vorige week zorgde Karl Lagerfeld voor een hoop commotie toen hij Adele dik noemde. Om de boel een beetje te sussen kruipt de ontwerper nu door het stof door sorry te zegen tegen Adele.

Karl Lagerfeld neemt nooit een blad voor zijn mond. Dit deed de ontwerper natuurlijk ook niet toen hij vorige week dinsdag wereldwijd de scepter sloeg de krant Metro. Toen Adele en Lana Del Rey ter sprake kwamen zei de ontwerper iets wat hij misschien beter niet had kunnen zeggen. Hij noemde de zangeres namelijk dik.

Om precies te zijn, zei hij het volgende: “Ik geef de voorkeur aan Adele en Florence Welch. Maar als een moderne zangeres is ze niet slecht. Hét ding op dit moment is Adele. Ze is een beetje te dik, maar ze heeft een mooi gezicht en een goddelijke stem.”

Deze uitspraak van de Kaiser van de mode viel bij de zagers in het verkeerde keelgat. Zij sloeg dan ook direct terug. “Ik vertegenwoordig de meerderheid van de vrouwen en daar ben ik erg trots op,” liet Adele weten aan People.

Het excuus van Karl

Al met al voelde Karl Lagerfeld zich toch een beetje naar over zijn uispraak en daarom zegt hij vandaag in Metro sorry tegen Adele. “Ik zou graag tegen Adele willen zeggen: Ik ben je grootste bewonderaar. Als je een zin uit een artikel haalt, verandert dat soms datgene wat je echt bedoeld hebt. Ik maakte mijn opmerking in relatie tot Lana Del Rey. De zin is uit de context gehaald. Adele is mijn favoriete zangeres en ik ben fan. Ikzelf ben dertig kilo kwijtgeraakt in tien jaar tijd en dat heb ik zo weten te houden. Maar ik weet wel hoe het voelt als de pers gemeen tegen je is over je uiterlijk. Adele is een prachtig meisje. Zij is de beste. Ik kijk enorm uit naar haar volgende cd,” aldus Lagerfeld.

Add Your Comment