Afgelopen november kondigde ik al aan dat Kate Moss binnenkort zou schitteren in een Dior campagne. Inmiddels zijn de eerste beelden en de film van Kate Moss voor Dior Addict binnen.

Sinds bekend werd gemaakt dat Kate Moss het nieuwe gezicht van Dior Addict wordt, wacht de mode- en beautywereld vol smart op de beelden. Het lange wachten is nu dan eindelijk beloond met de Addict film waarin Kate Moss de hoofdrol speelt.

In de film zien we Kate Moss gehuld in een little black dress in een hotelkamer in Parijs zich klaarmaken voor een dag in de spotlights. Vervolgens vertrekt het model naar de catwalkshow van Dior, maar voordat zij de auto uitstapt brengt ze natuurlijk eerst nog een laagje Dior lippenstift aan.

Opvallend detail is dat de Dior Addict campagne met Kate Moss pas in april zou worden vrijgegeven. Maar het zou zomaar kunnen dat Dior na alle negatieve rompslomp omtrent John Galliano iets positiefs naar buiten wilde brengen. Als dat zo is, dan is dat zeker gelukt want de campagne is prachtig geworden.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=adggTv9L9y8[/pro-player]

Add Your Comment