Ken wordt binnenkort in een nieuw jasje gestoken. De ex van Barbie krijgt namelijk een designer make-over tijdens de New York Fashion Week.

Barbie is al herhaaldelijke keren in het nieuwe gestoken door de grootste namen uit de modewereld. Zo maakte Christian Louboutin verschillende schoenen voor haar en creëerde Karl Lagerfeld een outfit voor de blondine. Ken had altijd het nakijken, maar het lijkt er op dat daar nu verandering in komt.

Want voor zijn 50ste verjaardag wordt Ken door 6 designers getrakteerd op een make-over. Zo voorziet Yigal Azourel hem van een strand look, maakt Michael Bastian een picknick outfit, kleedt Nicholas K hem voor een rockconcert, ontwerpt Robert Geller een setje voor naar de bioscoop, creëert Simon Spurr een date outfit en steekt Billy Reid hem in een winter creatie.

Barbie en Ken zetten in 2004, na een periode van 43 jaar, een punt achter hun relatie. Maar wie weet zorgt de make-over van Ken er wel voor dat de vonk tussen de 2 weer overslaat. We zullen het binnenkort merken, want de nieuwe designer outfits van Ken worden gepresenteerd tijdens de aankomende New York Fashion Week en zijn van 14 tot 20 februari te bewonderen bij Christie’s in New York.

Add Your Comment