Kerstetalage Moschino
Het Italiaanse label Moschino doet altijd alles net even iets anders dan de andere modehuizen. Dit geldt ook voor de inrichting van hun kerstetalage.

In de kerstetalage van Moschino speelt zich dit jaar een wel heel bijzonder kersttafereel af. De altijd vrolijke Kerstman heeft dit jaar last van een decemberdipje. Vadertje kerst heeft dan ook plaats genomen op de bank van een psychiater. Net zo vreemd als je bedenkt hoe stressvol al dat shoppen voor de kerstcadeaus is en dan hebben we het er nog geen eens over hoe de Kerstman al zijn elven en rendieren te vrede moet houden.

Toe aan Moschino de vraag werd gesteld waarom het modehuis voor deze set up van de kerstetalage had gekozen was het antwoord heel simpel. “We willen dat onze etalages voor zichzelf spreken. Moschino probeert altijd iets eigenzinnigs en creatiefs te doen met de etalages,” liet een woordvoeder weten.

En dat is ze dan ook zeker weer gelukt. Want na de vorige Moschino kerstetalage waarin Rudolph een inbrekende sneeuwpop te lijf ging, kunnen wij ons zelf ook maar al te goed voortellen dat de Kerstman lichtelijk overspannen is geworden.

Add Your Comment